Tarot I Numerologijafontana Svjetlosti

Posted : admin On 13.09.2021
CARICA

Tarot i Numerologija, Beograd. 1,061 likes 10 talking about this. SVI ZAINTERESOVANI ZA OTVARANJE TAROTA I IZRADU NUMEROLOSKE ZIVOTNE KARTE MOGU SE JAVITI U INBOX STRANICE ZA DALJI DOGOVOR. Tarot i Numerologija, Beograd. SVI ZAINTERESOVANI ZA OTVARANJE TAROTA I IZRADU NUMEROLOSKE ZIVOTNE KARTE MOGU SE JAVITI U INBOX STRANICE ZA DALJI DOGOVOR.

Užitak

Ljepota i sreća uz duhovni osjećaj senzualnog zadovoljstva i raskoši. Stanje užitka i vedrine. Ljepota uspjeha.

(obrnuto značenje)
Rasipanje i traćenje bogatstva dovodi do bijede i nevolje. Nezasitnost i rasipanje imetka.

ŠESTICA PEHARA

Sreća

Velika sreća. Odnosi koji donose sreću. Okruženi ste pozitivnom energijom i obiljem nježnosti. Bliska prijateljstva i sretno doba.

(obrnuto značenje)
Nostalgija. Sjećanje na prošlu sreću. Živi u prošlosti.

VRAG

Napast

Ometanje je iza svakog ugla. Odnosi među ljudima su se pokazali lažnima. Ono čemu ili u koga se vjerovalo pokazalo se površnim, plitkim i nestabilnim. Fizički užitak zamijenio je emocionalni život.

Tarot i numerologija fontana svjetlosti 3

(obrnuto značenje)
Vježba samokontrole. Čin protiv sebičnosti. Izbjegavanje smetnji i zadržavanje pogleda na put ispred sebe.

PETICA ŠTAPOVASvjetlostiTarot I Numerologijafontana Svjetlosti

Opozicija

Nadmetanje je krenulo krivo. Opozicijske snage jačaju i postižu pobjedu. Okruženi ste oponentima. Neprijatelj se na sceni može zadržati dugo.

(obrnuto značenje)
Uspjeh na osobnom polju. Ostajete na svom terenu, licem u lice s protivnikom. Natječite se sretno.

PUSTINJAK

Samotno razmišljanje

Kontemplacija u tišini otkriva unutrašnje istine. Glas vašeg srca je mudriji od glasova onih oko vas. Vrijeme je za osamljenost, mir i razmišljanje.

(obrnuto značenje)
Prekid veza sa svojim ja. Središte je negdje drugdje i to dovodi do toga da zaboravljate sebe. Osobne vrijednosti su sklonjene u stranu.

DESETKA PEHARATarot i numerologija fontana svjetlosti novi sad

Uspjeh

Ciljevi su postignuti. Međusobni odnosi su iskreni. Snovi se ostvaruju i obilje sreće vlada. Vrijeme za radost uz bliske osobe.

(obrnuto značenje)
Cilj koji nije postignut. Prijatelji i obitelj su vam na smetnju ili vas ne podupiru. Neslaganje ili svađa s bliskim osobama. Arduino cmake tutorial.

Značenje pozicije 1: Osoba koja pita
Ova pozicija predstavlja osobu koja postavlja pitanje, osobu kojoj se karte čitaju. Ova pozicija daje uvid u trenutne okolnosti, situacije i područja od interesa. Neposredna okolina osobe koja pita.
Značenje pozicije 2: Prepreke
Položaj 'prepreke' daje uvid u one sile koje se protive osobi koja pita (položaj 1). Koje sile ili pojedinci stoje na putu napretku? Ili, koje kvalitete trenutno nedostaju?
Značenje pozicije 3: Povijesti
Položaj 'povijesti' ocrtava pozadinu ili prošla mentalna stanja koja su ključna za trenutni položaj. Što se događalo prije? Gdje je bila osoba koja pita prije? Tko ili što je imao utjecaj?
Značenje pozicije 4: Bliža budućnost
Položaj 'bliža budućnost' daje uvid u sljedeće korake na cesti ispred vas. Kako sadašnja situacija utječe na sutra?
Značenje pozicije 5: Strategije
Položaj 'strategije' opisuje razmišljanja te smjerove aktivnosti koji će pomoći osobi koja pita kako se ona ili on kreće prema budućnosti. Krećući se prema naprijed, na što bi osoba koja pita trebala obratiti pozornost?
Značenje pozicije 6: Cjelovitost
Položaj 'cjelovitost' pruža uvid u ukupnu energiju koja definira osobu koja pita i pitanje koje je postavljeno. Što će biti ishod ove situacije? Što će u konačnici biti ključno razrješenje situacije?

Uvod u numerologiju

Numerologija je disciplina koja se bavi proučavanjem značenja brojeva. Najšire gledano, odnosi se na mističan odnos između brojeva, fizičkih bića i predmeta.

Tarot I Numerologija Fontana Svjetlosti Na

Mnogi drevni narodi (npr. Egipćani, Kinezi, Feničani, Maje, Inke) imali su sustave brojeva kojima pokušavali postići dublje razumijevanje samih sebe i svemira. Danas popularnost numerologije nastavlja rasti. Ideju da energetski obrasci vibracija odgovaraju brojevima postaje sve popularnija Kolumne o numerologiji se redovito pojavljuju u novinama i časopisima,a ljudi sve više savjetuju numerologe o svemu, od osobnih romantičnih do poslovnih odluka.
Postoji mnogo vrsta numerologije, a dvije najpoznatije su Kaldejska (Babilonska) numerologija i zapadna ili Pitagorina numerologija.

Tarot I Numerologija Fontana Svjetlosti Od


Kaldejska numerologija potiče iz drevnog Babilona i blisko je povezana s astrologijom i Kabalom.

Osnova Kaldejske numerologije je da svako slovo ima jedinstvenu vibraciju, a dodjeljuje mu se broj od 1 do 8 na temelju njegove energetske kvalitete. Broj 9 je odvojen od drugih brojeva, osim ako se ne pojavi kao zbroj, jer se smatra najsvetijim brojem. U kaldejskoj numerologiji jednoznamenskasti brojevi otkrivaju vanjsku prirodu osobe, dok dvoznamenkasti opisuju unutarnje kvalitete. Umjesto korištenja punog imena, koristi se ime ime kojim vas većina zove, tj. nadimak.


Drugi sustav numerologije je metoda razvijena od strane grčkog filozofa i matematičara Pitagore. U Pitagorinoj numerologiji brojevima su dodijeljena slova grčke abecede na temelju njihovog položaja.

Pitagorina numerologija u pravilu koristi i ime i datum rođenja, a zatim ispituje odnose između njih. Osnovni brojevi, odnosno vibracije, su od 1 do 9, a brojevi 11 i 22 smatraju se „Master brojevima“ i ne smanjuju se na jednu znamenku.

Ne može se reći da je neki sustav bolji od drugoga, već kvaliteta dobivenih podataka ovisi o iskustvu i znanju praktičara. Ipak, Kaldejska numerologija obavijena je velom mističnosti i ostala je gotovo nepromijenjena od razdoblja Babilona, dok se Pitagorina numerologija nastavljala razvijati s vremenom.